top of page

Onze tuin

In onze amandelboomgaard van bijna 4ha vind je zeker een plek die je bevalt, waar je heerlijk kan genieten van de rust, de stilte, de prachtige natuur en het adembenemende uitzicht. Wij hebben een aantal mooie, ruime plekken voor tenten en ook voor één camper*. De plekken zijn vlak getrokken en niet omheind, maar liggen ver genoeg uit elkaar om voor voldoende privacy te zorgen. Ondanks de vele bomen, is er tijdens de zomer weinig schaduw. Gelukkig ligt onze tuin op meer dan 1.000m hoogte, waardoor het ’s avonds flink afkoelt en we je dus een heerlijke nachtrust kunnen garanderen.

 

De meeste auto's geraken probleemloos op ons terrein, maar we raden wel een iets zwaardere motor aan.

Afhankelijk van het seizoen hebben we voor onze gasten een aparte toilet, een douche, 2 lavabo's en een afwasplek met warm water. Iedereen mag gebruik maken van ons zwembad.

Huisdieren zijn toegelaten in onze tuin, in je eigen accommodatie, mits aangelijnd en onder controle van de eigenaar. Gevaarlijke, agressieve rassen kunnen we helaas niet toelaten. Laat ons dus vooraf even weten welk huisdier je graag zou meebrengen. Wees je wel bewust dat onze tuin niet omheind is en we dus ook niet verantwoordelijk zijn als je viervoeter “verdwijnt”. 

Het hele jaar door kan je genieten van onze tuin, maar niet alle dagen zijn even geschikt. Enkel wie volledig zelfvoorzienend is, kan hier wellicht altijd terecht. Informeer dus best even of we thuis zijn en wat de mogelijkheden zijn. Veel hangt af van het weer.

 

 * Niet alle campers kunnen ons terrein vlot bereiken. Neem contact met ons op om te checken of het zal lukken. Maar geen nood als je wagen te groot is of te laag bij de grond hangt, dan zoeken we mee naar een oplossing!

canvastent

Canvastenten

Kom je liever met het vliegtuig, dan kun je ook logeren in één van onze Sibley Bell-tenten.

De tenten hebben een diameter van 5m en zijn voorzien van echte bedden met echte matrassen, voor 2 personen.

In de tent kunnen nog 2 extra personen slapen op een luchtmatras. Meer informatie krijg je op aanvraag.

De tenten zijn ook voorzien van beddengoed, handdoeken en alles wat nodig is om hier te verblijven.

Elke tent heeft zijn eigen volledig uitgeruste buitenkeukentje, met koelkast, en een eigen picknicktafel.

Huisdieren zijn helaas niet toegelaten in deze tenten.

Huur je tent

Wie zin heeft om al kamperend het mooie Andalucia te ontdekken, maar niet zo houdt van de lange autorit naar hier, helpen we graag met een kampeersetje dat je mag meenemen. Beschikbaar voor 2 personen, maar bespreekbaar voor meerdere personen.

 

Voor meer informatie, kun je ons contacteren.

IMG_3153.jpg
bottom of page